Stämpla ut och ta en rast™
hos oss på Brödernas Kafé

Brödernas Kafé finns mitt i city och hos oss hittar du Norrköpings skönaste fika. Vårt mål är att vara Norrköpings bästa kafé samt ha en positiv och välkomnade atmosfär. Vi jobbar för att ha ett brett och varierat utbud med något för alla smaker. Vi vill också se till att det alltid finns något närodlat och ekologiskt i sortimentet. Utöver fika och utsökt kaffe så erbjuder vi salladsbuffé, varm lunch, smoothies, öl, vin och mycket mer.

Vi har våra hjärtan i Norrköping och har därför tagit fasta på det historiska arv som finns i staden. Vi tänker på de industrier som grundades under 1700-talet och sedan blomstrade och gjorde staden till vad den är idag. Att jobba på en industri och i förlängningen bygga en hel stad, det tär på krafterna. Även om livet skiljer sig då från nu är det ändå ni som besöker oss som formar framtidens Norrköping. Vi vill därför att ni ska ta en välförtjänt rast hos oss, oavsett om det är en fikarast eller en lunchrast. Man får givetvis också ta en rast om man är ledig, det blir bara mer avslappnat. Till Brödernas Kafé är du alltid välkommen.

Varmt välkomna
Robert & Martin med personal
Med hjärtat i Norrköping
Stämpla ut och ta en rast™

Just nu söker vi dig som är intresserad av att säsongsarbeta!

Som anställd hos oss är du vårt ansikte utåt mot våra kunder varför vi ställer mycket höga krav på dig som medarbetare. Att du är serviceinriktad och noggrann ser vi som en självklarhet, precis som att du själv kan ta initiativ och ansvar när situationen kräver. Hos oss är tempot ofta högt vilket göra att du behöver vara både stresstålig och effektiv.

På Brödernas Kafé jobbar vi som ett team där alla samarbetar och tillsammans skapar en hjärtlig stämning, både bland personal och bland våra gäster.

Innan du ansöker, läs mer genom att klicka här.

Skicka in din ansökan till jobba@brodernaskafe.se